Головна  →  Новини  →  16 серпня 2019

Київ безоплатно отримав водопровідні мережі у Голосієві вартістю 2,2 млн грн

Київ безоплатно прийняв у власність міста водопровідні та каналізаційні мережі Компанії «УКРБУД», розташовані на пр. Голосіївський, 95-а у Голосіївському районі. Ринкова вартість цих мереж становить 2,167 млн грн. Також місто прийняло у власність, розташовані там само водопровідні та каналізаційні мережі вартістю 8,467 млн грн. Усі вони передаються у володіння та користування ПрАТ «АК «Київводоканал».

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА № 1450 від 14 серпня 2019 року.

– З метою надійного утримання та якісного обслуговування інженерних мереж прийняти безоплатно до комунальної власності територіальної громади міста Києва і передати у володіння та користування приватному акціонерному товариству «Акціонерна компанія «Київводоканал» водопровідні та каналізаційні мережі Компанії «УКРБУД»,  зазначається у тексті Розпорядження.

Місто безоплатно приймає до комунальної власності загалом 5 об’єктів, побудованих у 2017 році: два водопровідні об’єкти (водопровідну мережу та водопровідні вводи) та три – каналізаційні (каналізаційний колектор на вул. Героїв Оборони, каналізаційну мережу переключення існуючих абонентів та дворову каналізаційну мережу від житлового будинку на пр. Голосіївському, 95-а).

Вартість передачі цих об’єктів (їх ринкова вартість) складає 2 166 551,07 грн (без ПДВ).

Також місто приймає до комунальної власності 3 водопровідні мережі (дві – прокладені від пр. Голосіївський та одну – від вул. Героїв Оборони) та каналізаційний колектор, прокладений від вул. Героїв Оборони до пр. Голосіївського.

Усі об’єкти побудовані у 2017 році, їхня балансова вартість складає 8 467,376 тис. грн (без ПДВ).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю