Головна  →  Новини  →  29 липня 2019

ЦНАП Голосіївського району приєднався до соціального руху «Буккросинг»

У липні Центр надання адміністративних послуг Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації приєднався до соціального руху «Буккросинг».

Буккросинг – це книжковий рух, що об’єднує понад 500 тис. осіб у 150 країнах світу. Учасники руху сповідують ідеологію «звільнення книжок». Прочитані книжки залишають у громадських місцях, де будь-хто може їх забрати й прочитати, а потім залишити наступним читачам.

Відтепер, перебуваючи в зоні очікування нашого Центру, заявники мають можливість присвятити час саморозвитку.З нашої книжкової полиці можна взяти з собою будь - яку книгу та завжди будемо вдячні новим поповненням!

Загалом на полицях буккросингу нашого Центру можна знайти літературу на будь-який смак — від сучасних мотиваційних творів, української та світової класики до оригінальних дитячих видань.

Управління (Центр) надання адміністративних послуг Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації постійно працює над підвищенням комфорту перебування усіх заявників та створює зручності для усіх своїх відвідувачів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю