Головна  →  Новини  →  15 липня 2019

Організовано «День відкритих дверей» на замовлення ТОВ ЦСР «Аврора»

Одним із найважливіших пріоритетів діяльності Голосіївської районної філії КМЦЗ  є побудова тісної взаємодії з роботодавцями. Саме роботодавець є основним партнером в реалізації державної політики зайнятості, співпраця з яким безпосередньо впливає на якість надання службою зайнятості соціальних послуг населенню. 

Голосіївська районна філія КМЦЗ не перший рік співпрацює з ТОВ ЦСР «Аврора». З метою укомплектування вільних робочих місць і вакантних посад 10 липня 2019 року  спеціалісти філії  організували на замовлення ТОВ ЦСР «Аврора»   «День відкритих дверей». В даному заході взяли участь 9 осіб, що звернулись до служби зайнятості з пошуку роботи.

Менеджер з персоналу Наталія Солончук надала інформацію присутнім про відкриті вакансії в Центрі слухової реабілітації, а саме: адміністратора, менеджера із збуту, фахівця розширення ринку збуту (маркетолога), ознайомила присутніх з графіком роботи, умовами праці та розміром заробітної плати.

За результатами заходу дві особи зацікавилися вакансіями та запрошені на подальшу співбесіду.

Даний захід пройшов цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцю за приділену увагу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю