Головна  →  Новини  →  21 червня 2019

Відбулась знакова подія на засіданні Ради директорів

19 червня 2019 року на території АБ «Завод залізобетонних конструкцій ім. С. Ковальської» відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва.

У засіданні взяли участь: секретар Київської міської ради – В. Прокопів, голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації - О. Настасенко, заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрацій - А. Баган,  перший віце-президент Національної академії наук України - А. Наумовець, віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» - С. Зімін, президент Торгово-промислової палати України - М. Засульський, голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва - О. Осадчий, заступник начальника управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА - Н. Ковалішина, директор Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості - Д. Шульга,  начальник відділу контролю за додержанням законодавства про працю Головного управління Держпраці у Київській області - В. Губський, керівники промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району.

Знаковою подією засідання Ради директорів стало підписання Угоди про співпрацю між Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією, Всеукраїнською громадською організацією «Український союз промисловців і підприємців»,  Національною академією наук України та Радою директорів промислових підприємств та наукових установ м. Києва та підписання Меморандуму про співробітництво між Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією та Київською торгово-промисловою палатою.

Під час засідання директор АТ «Завод залізобетонних конструкцій ім. Ковальської» Віктор Дмитренко ознайомив присутніх з роботою підприємства.

Про підсумки роботи промислово-наукового комплексу Голосіївського району у І кварталі  2019 року доповіла начальник відділу економіки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації В. Німчук.

Присутнім було надано роз’яснення стосовно змін та новацій в наданні послуг роботодавцям (доповідач Д. Шульга - директор Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості ) та поінформовано про  проведення перевірок на підприємствах, установах та організаціях щодо додержання законодавства з питань праці (доповідач – В. Губський - начальник відділу контролю за додержанням законодавства про працю Головного управління Держпраці у Київській області).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю