Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

У дитячо-юнацькому клубі «Гарт» відбулось «Свято двох культур»

18 квітня 2019 в дитячо-юнацькому клубі «Гарт» Централізованої системи «Щасливе дитинство» відбулось «Свято двох культур» – української та азербайджанської.

Виступи дитячих творчих колективів клубу: вокального гуртка «Індіго», циркового гуртка «Серпантин», гуртка азербайджанської культури подарували усім присутнім незабутні враження та викликали захоплення майстерністю виконавців.Азербайджанські народні танці в яскравих національних костюмах «Ялли» та «Ай чічік» підкорили глядачів. Виконавці танців розповіли дітям, що для азербайджанського народу танець «Ялли» такий же значущий, як український «Гопак» для українців і провели майстер-клас із вивчення елементів цього танцю, від якого всі учасники отримали справжній драйв та заряд гарного настрою. 

Гостем свята став голова Азербайджанського культурного центру імені Мусліма Магомаєва, Посол Миру, Народний артист України Гурбан Аббасов, який був вдячний за увагу до азербайджанської культури. З любов’ю до України Гурбан Аббасов в дуеті з співачкою Наталією Кудряшовою виконали пісню «Моя Україна».

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю