Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

Профорієнтаційний Фестиваль « ПРОФFEST-2019»

17 квітня 2019 року в рамках проведення «ПРОФFEST-2019» фахівцями відділу профорієнтації Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості було організовано і проведено «Профорієнтаційний турнір» та конкурс малюнка «Професія моєї мрії» для учнівської молоді Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37 міста Києва.

В процесі інтерактиву діти були ознайомлені з формулою вибору професії, класифікацією  професій розділеними за предметом праці що значно звужує їх обсяг при виборі, також були проведені профорієнтаційні ігри, конкурси та вікторини в процесі яких діти змогли зорієнтуватися у різноманітті професій існуючих на сучасному ринку праці.

В рамках заходу також був проведений конкурс малюнку «Професія моєї мрії» після чого діти презентували свої твори і розповідали про свої вподобання.

Наприкінці зустрічі відбулося нагородження переможців конкурсів де фахівцями Голосіївської районної філії  було  вручено подарунки від служби зайнятості.

Захід був проведений теплій атмосфері довіри,  взаєморозуміння та поваги, де всі учасники процесу отримали багато позитивних емоцій та вражень.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю