Головна  →  Новини  →  19 квітня 2019

В Голосіївській РДА проведено урочисту нараду на тему: «Умови праці у майбутньому - безпечні та здорові»

Щороку, 28 квітня, згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 в Україні відзначають День охорони праці. З метою формування cвідомої позиції державних службовців щодо ролі безпечних і належних умов праці у збереженні життя і здоров’я працівників у процесі трудової діяльності та культури безпеки праці, 18 квітня 2019 року Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією, під головуванням заступника голови Олени Єріної  проведено урочисту нараду на тему: «Умови праці у майбутньому - безпечні та здорові». Участь взяли керівники структурних підрозділів апарату адміністрації,  підрозділи  зі статусом  юридичної особи публічного права, комунальні підприємства  Голосіївської районної в місті  в Києві  державної  адміністрації.

В період з 11 березня  по 11 квітня 2019 року  в адміністрації  було проведено Конкурс: «Охорона праці - краще робоче місце, кращий працівник, кращий відділ, кращий керівник». Результати проведеного конкурсу були оприлюднені на нараді із визначенням кращих працівників адміністрації та матеріальним заохоченням переможців у визначених  номінаціях. Кращі керівники комунальних підприємств району, які найбільш сумлінно і відповідально ставляться до питань, пов’язаних із забезпеченням безпечних умов праці, були нагороджені подарунками. Також була проведена вікторина на кращого знавця з охорони праці із врученням подарунків.

Заступник голови Олена Єріна  ще раз звернула  увагу присутніх на  дотримання законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки, що є запорукою збереження найціннішого - людського життя, яке дасть змогу рости дітям у повноцінних сім’ях і бути щасливими.

 ФОТО

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю