Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

Звернення в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Звернення в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації  з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов’язаний з використанням високих і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС. Цей подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити і значення того, що вони зробили.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які рятуючи українців та народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям та життям. Низький Вам уклін, за мужність та силу духу. Вічна пам’ять і шана тим, хто віддав своє майбутнє заради безпеки інших.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції,  бажаю Вам і вашим рідним міцного здоров'я, життєвої енергії, щастя, добра та злагоди. Нехай завжди поруч з Вами буде людська повага за Ваші добрі справи, за Ваш значний вклад у збереження життя на Землі.

Впевнений, що пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання українського народу.

   

Виконувач обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

Олександр НАСТАСЕНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю