Головна  →  Новини  →  6 грудня 2018

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем Збройних Сил України

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани війн та учасники бойових дій!

   Щиро вітаю  зі святом мужності і справедливості, доблесті та благородства - Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати опорою для своєї країни, рідних і близьких. Свято кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з Вас - це справа всього життя.

   Сьогодні у найскладніших умовах Ви залишаєтесь вірними присязі, спрямовуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.

   Бажаю Вам сили, наснаги, міцного здоров’я, щастя і злагоди у ваших родинах і, головне, мирного неба. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на життєвому шляху.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України! 

Олекcандр Настасенко

виконувач обов’язків голови 

Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю