Головна  →  Новини  →  18 листопада 2016

У школі №130 ім.Д.Аліг’єрі пам'ять про бійця АТО Б.Вовненка увічнили меморіальною дошкою

У школі №130 ім.Д.Аліг’єрі пам'ять про бійця АТО Б.Вовненка увічнили меморіальною дошкою

17 листопада 2016 року у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської та італійської мови №130 імені Данте Аліг’єрі (вул. Велика Васильківська, 128) відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки випускнику школи, воїну АТО, який героїчно загинув 29 серпня 2014 року при боях за місто Іловайськ, захищаючи цілісність держави та народу України, - Вовненку Богдану Володимировичу, бійцю 2-го батальйону спеціального призначення НГУ «Донбас».

На подвір’ї школи зібралися вшанувати пам'ять загиблого випускника його родичі, рідні та близькі, побратими, педагоги та учні школи, представники громадських і волонтерських організацій, мешканці Голосіївського району.

Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар висловила свої щирі співчуття близьким загиблого: «Щодня бійці АТО показують на своєму прикладі, що означають такі поняття, як гідність, мужність, чесність та патріотизм. Вони вірять у майбутнє України, у те, що їх діти та онуки будуть рости у вільній та процвітаючий державі, без страху змагаються за свободу своєї країни, ризикуючи життям і віддаючи його за нашу неньку», - сказала голова району.

Присутні вшанували пам’ять загиблого Героя хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки. Учні школи запалили свічу пам’яті і кожен з них доторкнувся цього священного вогню – частинки вічного.

Впевнені, що ця пам’ятна дошка нагадуватиме майбутньому поколінню про героїчне життя Богдана Володимировича, а пам’ять про Героя України на завжди залишиться в серцях людей.

Дякуємо за подвиг і вірність Україні.

Слава Україні! Герої не вмирають!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю