Головна  →  Новини  →  4 червня 2019

Урочисте відкриття міського фестивалю в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» присвяченого Міжнародному дню захисту дітей

2 червня 2019 року у парку ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття міського фестивалю в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» присвяченого Міжнародному  дню захисту дітей.

Захід урочисто відкрили Міністр юстиції Павло Петренко, керівник відділу сприяння розвитку демократії та врядування Місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та Білорусі Томас Вайт, заступник Голови Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лора Білл та Директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Цього року до організації Фестивалю долучились велика кількість партнерів: UNICEF Ukraine ГО «Ла Страда-Україна», Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, Мережа правового розвитку, Національна поліція України, Molodiya Festival, Українська фундація правової допомоги Pro Bono Ukraine, «Здорове дитинство без меж», «Безпечний світ», IOM Ukraine, Київський Палац дітей та юнацтва, Українська Асоціація Індустрії Іграшок Dance Centre Myway та інші.

На запрошення партнерів з ГО «Безпечний світ» у заході взяли участь бібліотеки Голосіївського району м. Києва: Центральна районна бібліотека    ім. М.О. Некрасова та бібліотека ім. В.А. Симоненка для дітей.

Бібліотеками було проведено майстер-класи, тренінги з дитячої безпеки, вікторини, арт-терапію. Діти  активно брали участь в творчих активностях: вчилися голосно говорити «НІ», малювали фоторобот небезпечного незнайомця та одночасно дізнавались важливу інформацію про захист своїх прав.

Це було чудове свято для дітей та дорослих!

ФОТО

За інформацією управління культури,

туризму та охорони культурної спадщини ГРДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю