Головна  →  Новини  →  9 грудня 2019

Святкова програма «З Україною в серці» до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера

Святкова програма «З Україною в серці» до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера

До Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась святкова програма «З Україною в серці».

На захід були запрошені військовослужбовці Голосіївського районного в м.Києві військового комісаріату, військової частини А0136, викладачі та курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, ветерани Другої світової війни, воїни-інтернаціоналісти, ветерани та учасники АТО, родини загиблих в АТО та громадські організації. Співорганізатором заходу виступив благодійний фонд «Спілка Матері Миру».

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих героїв.


Виконувач обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой привітав присутніх зі святом та вручив подяки голови.
До привітань долучились почесні гості: Герой України, народна артистка України Ніна Матвієнко з донькою Антоніною. Валентина Разуменко, спільно з Сергієм Тріскачем, презентували книгу «Нескорені». А творчу програму продовжили відомі виконавці авторської пісні Леонід Мухін, заслужений діяч мистецтв Анжела Ярмолюк та видатні майстри української сцени – один з кращих столичних колективів – Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня».
Свято завершилось патріотичним флешмобом – спільним виконанням «Маршу нової армії» – гімну Збройних Сил України!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю