Головна  →  Новини  →  2 лютого 2017

У рамках Бюджету участі цього року буде реалізовано три проекти Голосіївського району

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація вітає всіх активних киян, які запропонували своє бачення розвитку міста у рамках Бюджету участі (громадського бюджету) та стали переможцями голосування. Особлива вдячність авторам нашого району – Євгену Карасю, Надії Саковській, Філіпу Альїду проекти-переможці яких змінять на краще Голосіївський район. Окрема подяка тим, хто своїми голосами підтримав ці та інші проекти, адже основна мета цього Проекту – зміни на краще в столиці для нас, киян.

За результатами проведеного голосування в Голосіївському районі будуть реалізовані 3  проекти на загальну суму 2 059 285,00 грн.

I місце посів проект Євгена Карася «Простір «Освітня асамблея» за який проголосувало 976 осіб. Бюджет проекту 183 505 грн.

Короткий опис проекту:Створення та підтримка розвитку освітнього простору для проведення навчальних заходів (лекцій, семінарів, майстер-класів для різнобічного навчання молоді) та організації дозвілля. Це буде альтернативний осередок освіти, у якому кожен охочий зможе за короткий час дізнатися щось для себе, навчитися новому, поспілкуватися з експертами й однодумцями чи просто приємно провести час у цікавій компанії.

Мета проекту: Створений освітній простір, доступний кожному незалежно від матеріального стану, статі чи релігії. Свідома та освічена українська громада.

II місце посів проект Надії Саковської «Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для 7 шкіл Голосіївського району». За цей проект віддали свій голос 920 осіб. Бюджет проекту 997 080 грн.

Короткий опис проекту: Проект передбачає забезпечення шкіл апробованим у інших навчальних закладах інноваційним навчальним комп’ютерним комплексом.

Мета проекту: Створити дітям умови для здобуття повноцінної якісної освіти з умінням використовувати сучасні інформаційні технології.

III місце посів проект Філіпа Альїда «Реконструкція спортивного поля при школі №186». За цей проект віддали свій голос 859 осіб. Бюджет проекту 878 700 грн.

Короткий опис проекту: Реконструкція футбольного поля, бігових доріжок та баскетбольного майданчика при школі І-ІІІ ступенів №186.

Мета проекту: Створити місце в мікрорайоні, аби учні школи та місцева громада мала змогу повноцінно займатися фізичною культурою та спортом.

Нагадаємо, що завдяки Бюджету участі, на реалізацію найкращих ідей мешканців столиці з бюджету міста у 2017 році спрямовано 50 млн. грн. Проекти охоплювали найважливіші сфери життєдіяльності Києва – безпека та громадський порядок, дорожньо-транспортна інфраструктура, енергозбереження, комунальне господарство, культура та туризм, навколишнє середовище, освіта, охорона здоров’я, соціальний захист, спорт, телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології.

Максимальний бюджет проектів не перевищував 1 млн. грн. Проголосувати за проекти мав змогу кожен мешканець столиці через електронний кабінет «ПриватБанк», «ConcordBank», «Банк Південний», «А-Банк», «Ощадбанк», «ПУМБ», «UniCredit Bank», «Картку киянина» або електронним цифровим підписом.

Закликаємо киян та голосіївців бути активними та ініціативними під час проведення конкурсу Проектів цього року та спільними зусиллями зробити наше місто ще кращим!

За інформацієюфінансового  управління Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю