Головна  →  Новини  →  5 листопада 2019

Безмежна вдячність за подвиг, відвагу, героїзм...

Присвячується Дню пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-й річниці вигнання нацистів з України та 76-ї річниці вигнання нацистів із міста Києва

 

01 листопада, на честь захисників України та  м. Києва в роки  Другої світової війни, в Центрі активного довголіття громадян відбулася урочиста зустріч керівництва району з ветеранами війни, визволителями України та міста Києва, учасниками бойових дій, представниками громадських організацій ветеранів війни та праці, представниками та представниками активу Голосіївського району.

«Дорогі ветерани! Своєю любов’ю до Батьківщини Ви всьому світу довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Ми у вічному боргу перед Вами», - зазначила начальник управління праці та соціального захисту населення – Ахмадова Наталія Олексіївна. Світлу пам'ять загиблих всі присутні вшанували хвилиною мовчання, привітали  квітами та вручили подяки ветеранам війни.

Продовжились урочисті заходи культурно – мистецькою програмою «Безсмертна слава мужньому солдату, що ворога здолав і переміг», за участю хорових колективів Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та святковим обідом для присутніх на заході.

 

Безмежна вдячність за подвиг, відвагу, героїзм тим, хто дожив до наших днів.

Вічна і світла пам'ять тим, чиє життя обірвав вогонь Другої світової війни!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю