Головна  →  Новини  →  22 травня 2017

В Голосієво відбувся ІІ Дитячий дворовий фестиваль «Свято у нашому дворі»

В Голосієво відбувся ІІ Дитячий дворовий фестиваль «Свято у нашому дворі»

Вже другій рік поспіль за ініціативи громадських організацій та підтримки Голосіївської райдержадміністрації в Голосієво відбувся дитячий фестиваль «Свято у нашому дворі», який цього року був присвячений Дню Києва та Дню сім’ї.

Задля охоплення більшої кількості дорослих і дітей, молоді і людей похилого віку в різних куточках Голосієва захід був організований на 4 майданчиках: просп. Науки 13-15  та 42/1, вул. Голосіївська, 6 та вул.Теремківська, 6.

Програми кожної локації були насичені і різноманітні: спортивні змагання, виступи дитячих колективів закладів освіти та культури району, показові виступи  районних спортивних секцій, вікторини, майстер-класи, співочі конкурси та багато іншого.  Можна сказати, що кожна Програма мала свою родзинку. Так, на площадці за адресою просп. Науки, 13-15 дивував неймовірними трюками ілюзіоніст Євген Устіменко, лауреат міжнародних конкурсів з сценічної магії, а мешканці вул. Теремківська з захопленням аплодували учасникам флеш-моб.

Голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар завітала на кожну локацію,  привітала всіх присутніх зі святом та нагородила Подякою голови організаторів та учасників заходу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю