Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

В Голосіївській райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування

В Голосіївській райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось урочисте нагородження колективів органів самоорганізації населення та громадських активістів Голосіївського району.

За особистий вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення його актуальних та нагальних проблем, професіоналізм, активну громадську позицію, сумлінну працю на благо Голосіївського району виконувач обов’язків голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Настасенко відзначив запрошених представників органів місцевого самоврядування Почесними грамотами та Подяками.

Окрім того, на заході теплими словами привітав зі святом представників громади заступник міського голови – секретар Київської міської ради, депутат Володимир Прокопів.

"Вашим професіоналізмом, патріотизмом, енергією твориться історія самоврядності не тільки Голосіївського району та міста, а й усієї України, – зазначив під час урочистої промови Володимир Прокопів, – від  щирого серця прийміть слова поваги та вдячності за Вашу нелегку, часто невдячну, але таку потрібну суспільству діяльність!" 

Представники громадськості мали можливість поспілкуватись з Володимиром Прокопівим та Олександром Настасенком у  формі відкритого діалогу та отримати відповіді на актуальні питання, які хвилюють мешканців району.

День місцевого самоврядування об’єднує нас усіх у спільному прагненні зробити наш Голосіївський район, місто, країну кращими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю