КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2018

У Голосієві відбулись урочистості до Дня захисника України

У Голосієві відбулись урочистості до Дня захисника України

14 жовтня відзначається День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Україна вшановує тих, хто в усі часи обороняв її територію, суверенітет та мир українців.

З цієї нагоди сьогодні, 12 жовтня, в Голосіївській райдержадміністрації відбулись урочистості за участю заступника Київського міського голови-секретаря Київради Володимира Прокопіва та в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації Олександра Настасенка (ФОТОЗВІТ).

 

Участь у заході взяли учасники Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил на Сході України та члени їх сімей, волонтери, родини загиблих в АТО, представники ветеранських організацій району, курсанти і офіцери Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, військовослужбовці Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України, особовий склад Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, представники Голосіївського районного управління ГУ державної служби надзвичайних ситуацій України у м.Києві, службовці Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції у м.Києві.

Найкращим військовослужбовцям за багаторічну сумлінну працю, бездоганне виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України  були вручені Подяки Київського міського голови, Подяки голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та Почесні грамоти.

 

На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості загиблих героїв відбулась хвилина мовчання.

На завершення заходу учасники Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України створили святковий настрій присутнім своєю концертною програмою.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.