КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2018

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Сьогодні, 30 липня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних служб району.

Про виконання указів, розпоряджень доручень Президента України, інших директивних документів та службової кореспонденції Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації у першому півріччі 2018 року присутніх поінформувала головний спеціаліст відділу організації діловодства та контролю Валентина Угренюк.

Так, системою електронного документообігу за перше півріччя 2018 ріку відповідно до груп документів зафіксовано 22431 документів, що на 5 % більше ніж за відповідний період минулого ріку. Також за звітний період видано 299 розпоряджень голови адміністрації та відправлено 5587 поштових листів (розширена доповідь).

Начальник відділу роботи зі зверненням громадян Олена Чернєцова доповіла про виконання указів, розпоряджень, доручень Президента України, інших директивних документів, службової кореспонденції та звернень громадян в структурних підрозділах Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за І півріччя 2018 року.

Так, протягом звітного періоду до Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації надійшло на розгляд 1896 звернень громадян: з них надійшли поштою – 1206, в тому числі електронною поштою – 248 звернень, на особистому прийомі отримано – 690 звернень. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість звернень зменшилась на 65 (або на 3 %). Звернення, що надійшли до райдержадміністрації розподілились на: заяви – 1781 (94 %), скарги – 108 (5,6%), пропозиції – 7 (0,4%).

Всього, з урахуванням колективних звернень, протягом звітного періоду до  райдержадміністрації звернулось 10706 громадян (розширена доповідь).

На завершення наради Наталія Володимирівна порушила питання поточного забезпечення життєдіяльності району: підготовка та ремонт закладів освіти до нового навчального року, питання шляхового господарства, використання бюджетних коштів розпорядниками та формування бюджетних запитів на наступні роки, підготовка до наступного етапу Громадського бюджету тощо та надала пропозиції до протоколу доручень.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.