КМДА Київська міська державна адміністрація


14 травня 2018

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

14 травня в Голосіївській райдержадміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

Під час наради начальник управління охорони здоров’я райдержадміністрації Олена Довгань  доповіла про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян в управлінні. Так, за період з 01.01.2018 по 30.04.2018 посадовими особами управління розглянуто 9 звернень на особистому прийомі, а в підпорядкованих медичних закладах зареєстровано 2742 звернень громадян. З них, письмових - 124, на особистому прийомі – 2420, СаІІ-центр – 198.

Найбільше в цей період мешканців турбували такі питання: надання медичної допомоги – 2419 (з них 2399 щодо прикріплення до території обслуговування поліклініки, електронний запис на прийом до лікаря, укладання декларації на обслуговування), забезпечення ліками та виробами медичного призначення – 47, незадовільне медичне обслуговування в КНП – 14, подяка – 12, інші питання – понад 80 звернень.

За результатами розгляду звернень вирішено позитивно – 75 %, надано роз’яснення або додаткову інформацію – 25 %. Жодному заявнику не було відмовлено. Всі звернення розглядаються без порушення термінів відповідно чинного законодавства.

Під час наради обговорювалась низка питань життєдіяльності району: рейтингове оцінювання діяльності райдержадміністрації, виконання програми соціально-економічного розвитку району, підготовка до проведення у столиці чемпіонату Ліги Європи УЄФА, без балансових об’єктів та територій, аналіз виконавської дисципліни, інформування населення про роботу райдержадміністрації тощо.

За результатами наради було напрацьовано протокол доручень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.