КМДА Київська міська державна адміністрація


28 лютого 2018

Голосіївські комунальники активно прибирають район від снігу

Голосіївські комунальники активно прибирають район від снігу

Відучора у столиці відбулось суттєве погіршення погодних умов, у зв’язку з чим комунальні служби району завчасно були переведені у 100% режим готовності до ліквідації наслідків негоди (ФОТОЗВІТ).

Дороги та вулиці Голосіївського району прибирає 4 шляхово-експлуатаційних підприємств, а саме: КП ШЕУ Голосіївського району, КП ШЕУ Магістраль, Філія Васильківський ДЕД, Філія ДЕУ Конча-Заспа.

Станом на 08:00 28 лютого під час ускладнення погодних умов вищезазначеними підприємствами забезпечено роботу 38 од техніки та 99 чоловік особового складу.

Під час розчищення доріг району використано 195 т солі, 441 т піскосоляної суміші та 14,8 т фракційних матеріалів.

Також було забезпечено очищення наземних та підземних переходів від снігу ручним методом прибирання.

КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району» забезпечено роботу 17 од техніки та 315 чоловік особового складу, а також використано 5,7 т піскосоляної суміші

КП УЗН Голосіївського району забезпечено роботу 5 од техніки та 106 чоловік особового складу, використано 1 т піскосоляної суміші.

Відділом контролю за благоустроєм Голосіївської РДА з 7:00 забезпечено контроль за прибиранням територій підприємствами установами та організаціями не комунальної форми власності.

Станом на 9:30 працівниками районного відділу контролю за благоустроєм внесено 20 приписів та притягнено до адміністративної адміністрації 4 особи.

 

 

За інформацією відділу контролю за благоустроєм Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.