КМДА Київська міська державна адміністрація


30 січня 2018

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

29 січня під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської РДА, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про виконання указів, розпоряджень, доручень Президента України, інших директивних документів та службової кореспонденції структурними підрозділами райдержадміністрації у 2017 році доповів начальник відділу організації діловодства та контролю Дмитро Криворучко. Так, системою електронного документообігу за 2017 рік відповідно до груп документів зафіксовано 48053 документа, що на 13 % більше ніж за відповідний період минулого року. Детальну інформацію можна переглянути у розширеній доповіді.

Начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Олена Чернєцова  поінформувала присутніх про стан виконання указів, розпоряджень, доручень Президента України, інших директивних документів, службової кореспонденції та звернень громадян за 2017 рік. Так, протягом звітного періоду до Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації надійшло на розгляд 4214 звернень громадян: надійшли поштою – 2423, з них надійшли електронною поштою 483 звернення, та на особистому прийомі отримано – 1791. З урахуванням колективних звернень, протягом звітного періоду до райдержадміністрації звернулось 32147 громадян, які у своїх зверненнях порушили в загальній кількості 5315 питань. Звернення, що надійшли на адресу адміністрації, розподілились на: заяви – 3947 ( 93,6 %), скарги – 252 ( 6 %), пропозиції – 15 ( 0,4 %).

Серед основних питань, що порушують громадяни, чільне місце займають питання комунального господарства – 50 %, житлові питання – 15%, соціального захисту та охорони здоров’я – 4 %, питання економічної, цінової, інвестиційної, зовнішньоекономічної, регіональної політики та будівництва, підприємництва – 8 %, питання забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку – 3 %, транспорту і зв’язку – 1,3 % від загальної кількості (переглянути розширену доповідь).

На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна порушила питання, які стосуються поточного забезпечення життєдіяльності району: посилення виконавської дисципліни, якісне прибирання території району від снігу, підготовка до проведення тендерів на виконання ремонтних робіт у районі, контроль за якістю виконання ремонтних робіт тощо.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.