КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2018

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

22 січня в Голосіївській райдержадміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

Начальник управління охорони здоров’я Олена Довгань доповіла про епідемічну ситуацію із захворюваністю на кір населення Голосіївського району та заходи щодо попередження розповсюдження кору (переглянути розширену доповідь).

Так, станом на 19.01.2018 на кір в Голосіївському районі захворіло 9 осіб, з них дітей - 7, дорослих – 2. Завдяки активно проведеній інформаційно-роз’яснювальній роботі протягом ІІ півріччя 2017 року район виконав плани вакцинації проти кору, паротиту та червінки по району на 93,0 – 99,8% у різних вікових категоріях.

Наразі забезпечена безперебійна робота кабінетів щеплень, згідно з графіком, з додатковим чергуванням у вихідні дні. Проводиться щоденний моніторинг кількості проведених щеплень, всі районні заклади охорони здоров’я забезпечені якісною вакциною «PRIORIX™» виробництва Бельгії.

Графік роботу кабінетів щеплень та пам’ятку про кір розміщено в підпорядкованих медичних установах, закладах освіти, на сайті РДА, на житлових будинках на території обслуговування закладів. Також в закладах охорони здоров’я Голосіївського району розміщені інформаційні бюлетені щодо спалаху захворюваності кором в Україні. Розроблені інформаційні пам’ятки для пацієнтів по кору. На інформаційних стендах вивішена інформація про специфічну профілактику кору і наявність вакцин в закладах.

 Також під час наради обговорювалась низка питань життєдіяльності району: прибирання снігу, у тому числі на без балансових територіях, робота пунктів обігріву, покращення обслуговування населення у районному ЦНАПі, аналіз виконавської дисципліни та виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, контроль за якістю виконання ремонтних робіт на об’єктах району тощо.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.