КМДА Київська міська державна адміністрація


15 грудня 2017

Відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району столиці

Відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району столиці

 14 грудня 2017 в приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось засідання Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва

Участь у засіданні взяли голова Голосіївської райдержадміністрації Н. Бондар, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Н.Кондрашова, начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області  В. Шаботинський, Віце-Президент Асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (ICC Ukraine) І. Гресь, керівники промислових, наукових та автотранспортних організацій.

Під час засідання було  обрано голову Ради директорів промислових підприємств та наукових установ Голосіївського району м. Києва  та його заступника.  На  посаду голови Ради директорів було запропоновано та одноголосно прийнято  Євенка Юрія Юрійовича ( голова правління ПрАТ «Київський маргариновий завод» )  та заступника Ради директорів Приходька Віктора Романовича ( голова правління ПрАТ «УХЛ-Маш» ).

Присутнім було презентовано Програму  фінансово-кредитної підтримки суб'єктів малого та середнього підприємництва в місті Києві (доповідач Кондрашова Н.М.), надано роз’яснення з питань,  пов’язаних з проведенням перевірок на підприємствах, установах та організаціях щодо додержання законодавства з питань праці (доповідач Шаботинський В. В), доповіли про забезпечення сталих і безпечних умов праці на робочих місцях – основне зобов’язання роботодавця (доповідач Хоніна Л.Л.),  висвітлено питання стосовно участі делегації ділових кіл України у другому міжнародному кувейтському торговельному ярмарку (ІІ IKTF), Кувейтському економічному форумі (KEF-2018) та участі підприємств України у проекті Експопойнт Бізнес Хаб (доповідач Гресь І.Б.).

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення у вирішенні питань щодо реалізації заходів, спрямованих на підтримку соціально економічного розвитку району Наталія Володимирівна відзначила подяками голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації  наступні промислові підприємства:

-         Приватне акціонерне товариство «Київський маргариновий завод»

-         Приватне акціонерне товариство «УХЛ-МАШ»

-         Підприємство з іноземними інвестиціями у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «Укршпон»

-         Товариство з обмеженою відповідальністю «Ортопедичний науково-виробничий реабілітаційний центр «Ортес»

-         Державне підприємство «Укрметртестстандарт»

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.