КМДА Київська міська державна адміністрація


16 листопада 2017

Наталія Бондар відвідала ПрАТ «АБ Столичний»

Наталія Бондар відвідала ПрАТ «АБ Столичний»

Сьогодні, 16 листопада, голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар здійснила робочу поїздку на ПрАТ «АБ Столичний» (вул. Новопирогівська, 60). Генеральний директор підприємства Сергій Олегович Піддубний ознайомив голову району з основними напрямами роботи підприємства, проблемними питаннями та перспективами розвитку.     

Підприємство засновано в 1948 році як асфальтобетонний завод. В 2004 році на базі підприємства ВАТ “Завод залізобетонних виробів і дорожньо-будівельних матеріалів” було створено Відкрите акціонерне товариство “Асфальтобетонний завод “АБ Столичний”, а з 2017 року ПрАТ «АБ Столичний». Основні види діяльності: виробництво неметалевих мінеральних виробів, виробництво виробів з бетону для будівництва, виробництво готових для використання бетонних сумішей.

  

Основними споживачами продукції заводу є: комунальні підприємства корпорації “Київавтодор”, “Київоблавтодор” , “Південьзахідшляхбуд”, “Київпідземшляхбуд-2”, “Укргідроспецбуд”, “ШБУ-41”, “ШБУ-50”, підприємства корпорації “Київміськбуд” ім. М.П.Загороднього, Планета-міст, підприємства, що пов’язані з дорожнім будівництвом та приватні особи.

Станом на 01.10.2017 року на заводі працюють 135 працівників та отримують стабільну середню заробітну плату у розмірі 9400 грн.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.