КМДА Київська міська державна адміністрація


21 серпня 2017

Відбулась апаратна нарада

Відбулась апаратна нарада

Сьогодні, 21 серпня, відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

Також до наради долучився заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, який подякував Голосіївському району за плідну співпрацю, розвиток спорту у районі та проведенні заходів на високому рівні і вручив Подяки Міністра молоді та спорту України І. Жданова начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Максиму Нечитайлу, заступнику начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Миколі Прокопенку та директорові ФОЦ «Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво» Олександру Музиці.

 

У продовження наради обговорювались актуальні питання життєдіяльності району: підготовка та проведення загальнорайонних заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 26-ї річниці незалежності України, ліквідація стихійної торгівлі, виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, наповнення Реєстру територіальних громад тощо.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.