КМДА Київська міська державна адміністрація


29 червня 2017

В Голосіївському районі відбувся ІV-й легкоатлетичний пробіг "Україна - моя рідна країна"

В Голосіївському районі відбувся ІV-й легкоатлетичний пробіг "Україна - моя рідна країна"

28 червня у Голосіївському парку культури та відпочинку імені М. Рильського відбувся IV-й легкоатлетичний пробіг “Україна – моя рідна країна”, присвячений 21-й річниці Конституції України.

Стежками Голосіївського парку спортсмени долали дистанцію в 4 000 м.

Учасники спортивного заходу мали можливість демонструвати свою витримку та волю до перемоги у категоріях, серед яких дівчата та хлопці від 18 до 50, 50+ та 65+;

Так, родзинкою спортивного заходу стало колективне тренування від досвідчених тренерів Федерації функціонального багатоборства України та української компанії спортивного спорядження та інвентарю “WOD Sports UA”.

Також привітати учасників легкоатлетичного пробігу завітала голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, Віце-президент національного олімпійського комітету України, засновник фонду “Рідна країна” Микола Томенко та Заступник Міністра молоді та спорту України - Микола Даневич. 

Загалом, участь у спортивному заході взяли понад 300 учасників.

Кожен спортсмен отримав пам’ятну медаль та сертифікат учасника ІV-го легкоатлетичного пробігу “Україна – моя рідна країна” та взяв участь у розіграші сертифікатів від спонсорів та друзів пробігу, зокрема: української компанії спортивного спорядження та інвентарю “WOD Sports UA”, компанії бутильованої води “ТОВ “Чиста вода” та британського виробника спортивного харчування і косметики “Secret Training”.

Також переможці та призери змагань були нагороджені кубками та грамотами відділу у справах сім"ї, молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації.

Вітаємо учасників, переможців і призерів!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.