КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2021

VII Патріотичний табір військового вишколу

VII Патріотичний табір військового вишколу
Надзвичайно сильний за своїм змістом, наповнений патріотизмом і силою духу захід відбувся сьогодні на території Національний університет біоресурсів та природокористування України - VII Патріотичний табір військового вишколу!
Він був присвячений боротьбі зі світовим тероризмом і пройшов під девізом: "Захистимо наш світ заради майбутніх поколінь!"
Вже до урочистого відкриття для участі в заході було зареєстровано близько 500 учасників, на яких чекали різноманітні локації.
У своєму вітальному слові голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой відзначив важливу роль таких заходів у патріотичному вихованні підростаючого покоління і його зв'язок із героїчним минулим і сучасним. Маємо за честь, що традицією стає проводити цей табір на території Голосіївського району!
Учасниками табору стали діти різних вікових категорій, було чим зайнятися і їхнім батькам та наставникам.
Вихованці спортивних шкіл району демонстрували свою майстерність перед глядачами, а на учасників чекали цікаві локації, де вони могли спробувати себе у ролі поліцейських, рятувальників, військових.
Захоплююча пригода учасників табору тривала весь день.
Організаторами патріотичного табору військового вишколу стали "Криївка Вільних", Olexandr Martynuk, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, Голосіївський у місті Києві територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.