КМДА Київська міська державна адміністрація


1 лютого 2021

Керівництво Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації привітало з поважними ювілеями жителів нашого району

Керівництво Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації привітало з поважними ювілеями жителів нашого району

Свій 95-й день народження відзначає Рудяга Діна Дмитрівна.

Народилась Діна Дмитрівна в місті Полтава в сім’ї педагогів. В 1941 році, коли розпочалася війна була евакуйована в місто Урюпінск. Після повернення до Києва навчалась у Київському медичному інституті, по закінченню - була направлена до Національного інституту фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського для наукової роботи. У 1953 році Діна Дмитрівна перевелася в науково-дослідний інститут дерматології і лікарської косметології Міністерства охорони здоров’я. У 1956 році стала директором інституту дерматології і лікарської косметології Міністерства охорони здоров’я. Під час Чорнобильської трагедії була направлена до Білгород-Дністровського для організації прийому дітей з Чорнобиля.

 

Також 90-річний ювілей святкує Ковшарьов Олександр Михайлович. 

За своє довге життя, Олександр Михайлович, сирота з російської глибинки, пережив усі тяготи війни, важкі післявоєнні часи та пройшов довгий шлях від майстра цеху у Чорнобилі до директора судноремонтного заводу Києва, а згодом директора Інституту річкового транспорту. Тричі був депутатом Подільського району м. Києва.

Очільник району Сергій Садовой, заступник голови Володимир Березовський та керівник апарату райдержадміністрації Софія Дунаєвська привітали з поважними датами іменинників, які мають значні досягнення та неабиякий трудовий та життєвий досвід.

Ювілярам подякували за їх сумлінну працю, великий вклад у життя міста та побажали міцного здоров’я, радості й невичерпної енергії.

 

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.