КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2020

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація вживає додаткові протиепідемічні заходи

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація вживає додаткові протиепідемічні заходи

У зв’язку з забезпеченням санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України, спричиненого короновірусом 2019-nCoV, вживаються додаткові протиепідемічні заходи.

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація на виконання Протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року скасовує проведення особистих прийомів громадян в структурних підрозділах апарату та в структурних підрозділах з правом юридичної особи.
Рекомендуємо обмежити особисті візити до: Управління праці та соціального захисту населення, Служби у справах дітей та сім’ї, Центру надання адміністративних послуг, а також інших державних органів.
Пропонуємо максимально обмежити фізичні контакти та надсилати звернення на електронну пошту [email protected] - для фізичних осіб, [email protected] - для юридичних осіб та запити на інформацію, або залишати їх у скриньці для подання звернень, яка розташована на першому поверсі Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Просимо з розумінням віднестися до вищезазначених обмежень, які триватимуть до особливого розпорядження про їх припинення.
Стежте за новинами на нашому сайті та сторінці Фейсбук https://www.facebook.com/golosiivRDA/.

Контактні телефони підрозділів Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за посиланням
/content/struktura.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.