КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2019

Працівники райдержадміністрації долучились до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

9 листопада Україна відзначає День української писемності та мови – день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця – послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія.

З 2000 року тисячі прихильників української мови беруть участь у традиційному Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності, присвяченого Дню української писемності та мови. 

Працівники Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації також долучились до написання 19-го Всеукраїнського диктанту, який в цьому році відбувся сьогодні, 8 листопада.

 

Довідково. Тим, хто хоче взяти участь у конкурсі на написання диктанту слід з 11:45-12:00 надіслати свій текст (фото, скан або скріншот із вказаною зворотною адресою) на електронну скриньку Українського радіо ([email protected]) або у приватні повідомлення на сторінці Українського радіо у facebook, або на вайбер – 097-107-107-9. Важливо — повідомлення надсилати на одну з адрес, не дублюючи на всі. Автори безпомилкових диктантів отримають заохочувальні призи.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.