КМДА Київська міська державна адміністрація


22 січня 2019

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем Соборності України

Привітання в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Настасенка з Днем Соборності України

Шановні голосіївці!

Приміть вітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу -  Дня Соборності України!

22 січня 1919 році відбулася одна з найочікуваніших історична подія - проголошення на Софіївському майдані в Києві Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В цьому році виповнюється 100-річчя цієї знаменної дати, здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців – об’єднання східних і західних земель в цілісну, соборну українську державу. 

Національна згуртованість  є запорука спротиву зовнішній агресії. Сьогодні на Сході наші бійці із зброєю у руках, як і наші прадіди 100 років тому, відстоюють територіальну неподільність країни. Віримо, що нікому не вдасться знищити наш національний дух, наше прагнення до волі та Європейського вибору.

В єдності наша сила, а ми – творці власного майбутнього!

Бажаю усім вам злагоди, сил та натхнення. Нехай кожен день згуртовує і веде нас до високої мети – соборної, вільної, могутньої України.

Миру і процвітання нашій Державі!

Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.