КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2019

Багатодітній родині Гандей передали нову автівку

Багатодітній родині Гандей передали нову автівку

17 січня 2019 року заступник голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда разом з виконувачем обов’язків голови Голосіївської райдержадміністрації Олександром Настасенком та начальником Служби у справах сім’ї КМДА Валерієм Танцюрою урочисто передала у використання легковий автомобіль Volkswagen Caravelle дитячому будинку сімейного типу родині Гандей.

Наразі в родині виховується 10 дітей, 7 з яких – діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. Мати-вихователька, Олена Леонідівна, займається вихованням посиротілих дітей  з 2010 року. Спочатку вона була опікуном, а  у 2012 році родина почала функціонувати, як прийомна сім'я. Загалом пані Олена виховала 25 дітей.

Олена Леонідівна радо запросила гостей до свого помешкання, показала дитячі кімнати, де кожна дрібничка та все пристосовано для комфорту дітей. З першого погляду видно, що тут панує атмосфера взаєморозуміння, поваги та тепла, а мати виховує своїх підопічних в кращих сімейних традиціях.

Мати з гордістю розказала про досягнення дітей, серед яких є майстри спорту Гандей Олег, Гандей Володимир, Гандей Ярослав та Симоненко Богдан – ними може пишатися не тільки Олена Леонідівна, а і весь Голосіївський район.

 

В Голосіївському районі міста Києва створено та функціонує п’ять дитячих будинків сімейного типу. За підсумками 2018 року район займає перше місце по влаштуванню статусних дітей до сімейних форм виховання.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.