КМДА Київська міська державна адміністрація


16 серпня 2018

Наталія Бондар публічно прозвітувала про діяльність райдержадміністрації за I півріччя 2018 року

Наталія Бондар публічно прозвітувала про діяльність райдержадміністрації за I півріччя 2018 року

Сьогодні, 16 серпня, відбувся публічний звіт голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Бондар «Про результати роботи районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2018 року».

На презентації громадського звіту були присутні депутати Київради, представники громадських об’єднань, ОСББ і ЖБК, органів самоорганізації населення, Громадської ради при райдержадміністрації, Студентської ради, промислових підприємств та мешканців району.

  

Під час доповіді Наталія Володимирівна окреслила основні пріоритети та напрямки проведеної роботи, досягнення та здобутки у всіх галузях району, використання бюджетних коштів, інші питання діяльності райдержадміністрації та продемонструвала презентацію проведеної роботи.

На завершення заходу голова райдержадміністрації відповіла на запитання присутніх. Особливо приємно було почути схвальні відгуки про роботу районної влади від активних мешканців району.

  

На завершення заходу  Ігор Сульженко, голова Голосіївської районної організації Товариства Червоного Хреста України, подякував Наталії Володимирівні за плідну співпрацю та вручив відзнаку організації.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.