КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2018

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

21 травня під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської РДА, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про підсумки проведення опалювального сезону 2017/2018 року доповіла керівник управління житлово-комунального господарства райдержадміністрації Лариса Мостова. Так, підключення житлових будинків незалежно від форми власності до джерел теплопостачання було розпочато з 17.10.2017. Подача тепла у житлові будинки проводилася поетапно, протягом 10 днів. Проблем зі сторони житлово-експлуатаційних дільниць при підключені житлових будинків до джерел теплопостачання не виникало. Детальну інформацію можна переглянути у розширеній доповіді.

Начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини РДА Інна Сінкевич поінформувала присутніх про організацію та підготовку проведення загальнорайонних заходів до Дня столиці та Дня Києва. Так, у рамках відзначення заплановано широкий діапазон святкових культурно-мистецьких та масово-розважальних заходів в установах, закладах та організаціях району, а також у місцях масового відпочинку населення. Районні святкування вже розпочались 19 травня, а головне районне дійство – велика святкова програма «Величальна Києву!» відбудеться 25 травня в Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Рильського (переглянути повний перелік заходів).

На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна порушила питання, які стосуються поточного забезпечення життєдіяльності району: аналіз виконавської дисципліни та виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, виконання програми соціально-економічного розвитку району, підготовка до проведення у столиці фіналу Ліги чемпіонів УЄФА тощо.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.