КМДА Київська міська державна адміністрація


4 грудня 2017

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

04 грудня в Голосіївській райдержадміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

Начальник управління охорони здоров’я Олена Довгань доповіла про хід проведення профілактичних медичних оглядів школярів у 2017 році, проблемні питання та шляхи їх вирішення (переглянути розширену доповідь). Загалом у районі проживає 6201 підлітків у віці 15-17 років. Дітей віком від 0 до 14 років - 42 тис 797 осіб, з них 20 тис. 384 хлопчиків. З початку року профілактичні медичні огляди пройшли 98% школярів, які проживають в Голосіївському районі. Під час проведених медоглядів було виявлено:

- зниження гостроти зору у 2903 учнів;

- порушення слуху у 30 дітей;

- порушення опорно-рухового апарату (сколіоз, порушення постави)

- понад 5 тис. інших захворювань.

Батькам надано відповідні рекомендації щодо лікування дітей.

Про стан виконавської дисципліни з розгляду звернень громадян у відділі у справах сім’ї молоді та спорту доповів начальник відділу Максим Нечитайло. Станом на 04.12.2017 року відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації зареєстровано 549 звернень громадян, що надійшли на розгляд начальника відділу з них:

-  454 з оформлення посвідчення багатодітної сім’ї;

7 з питань насильства в сім’ї;

-  28 звернень від КБУ «Контактний центр міста Києва 1551»;

-  60 звернення на особистому прийомі начальника відділу.   

Крім того, на розгляд до відділу надійшло 319 заяв-повідомлень щодо направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Всі звернення детально, якісно та в повному обсязі опрацьовуються працівниками відділу для досягнення належного рівня стану виконавської дисципліни.

Також під час наради обговорювалась низка питань життєдіяльності району: аналіз виконавської дисципліни та виконання звернень, що надійшли до райдержадміністрації через «гарячу телефонну лінію» 1551, наповнення Реєстру територіальних громад, підготовка району до новорічних свят, готовність районного господарства до ускладнення погодних умов тощо.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.