КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2017

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Наталія Бондар провела засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації

Сьогодні під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської РДА, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

Про підсумки оптимізації клініко–діагностичних лабораторій КНП «КДЦ» Голосіївського району м.Києва, з метою створення централізованої клініко – діагностичної лабораторії присутніх поінформувала начальник управління охорони здоров’я району Олена Довгань. Інформацію про основні переваги оптимізації та перші підсумки можна дізнатися зі звіту.

Керівник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини райдержадміністрації Інна Сінкевич  доповіла про організацію та підготовку проведення загально районних заходів до Дня столиці та Дня Києва. Різнопланові заходи проходитимуть у різних куточках району, детальнішу інформацію можна переглянути у доповіді.

Лариса Мостова, начальник управління житлово-комунального господарства району, підвела підсумки опалювального сезону 2016-2017 рр. Загалом, підготовка та хід опалювального сезону були проведені на достатньо високому рівні (переглянути звіт).

 

На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна обговорила з присутніми основні питання життєдіяльності району та надала відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.