Головна  →  Новини  →  16 березня 2023

100-річчя! Жителя Голосіївського району Григорія Романовича Куземко привітали зі славним ювілеєм

100-річчя! Жителя Голосіївського району Григорія Романовича Куземко привітали зі славним ювілеєм
 
Нещодавно своє 100-річчя відсвяткував житель нашого району Григорій Романович Куземко. Погодьтеся, це - славний та величний ювілей.
 
Мали за честь привітати шановного ювіляра голова Голосіївської РДА Сергій Садовой, керівник апарату Софія Дунаєвська разом з керівництвом Ради ветеранів міста та району Валерієм Івановичем Харченко, Віталієм Миколайовичем Припишнюком.
 
На долю ювіляра випало чимало випробувань: був учасником Другої світової війни, пережив полон, концентраційний табір, нелегкі повоєнні роки. Попри все залишився сильною людиною, яка вміє радіти життю і по-філософськи ставиться до всіх примх долі. Радів визнанню Незалежності нашої держави, а сьогодні молиться про мир та Перемогу рідної України.
 
Григорій Романович все життя пропрацював вчителем фізики і математики. Завжди ділився з молодим поколінням не лише знаннями, а й навчав мудрого ставлення до свого життя, здоров’я. Навіть у такі поважні роки знаходить сили для свого захоплення - бджільництва. Крім того, пише чудові вірші, сповнені надією та вірою в перемогу.
 
Свою пасіку, якою займеться 70 років, поезію та родинне тепло і називає своїми секретами довголіття.
 
Бажаємо ювіляру зустріти перемогу в колі дружньої родини, зберегти ту вічну юність, яку легко помітити в його очах!
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю