КМДА Київська міська державна адміністрація


26 серпня 2020

Обговорили роботу Центру надання адміністративних послуг в умовах карантину

Обговорили роботу Центру надання адміністративних послуг в умовах карантину

26 серпня під керівництвом голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Садового відбулась апаратна нарада.

Тетяна Сторожчук – виконувач обов’язків начальника Управління (Центру) надання адміністративних послуг доповіла про стан надання адміністративних послуг Управлінням (Центром) надання адміністративних послуг Голосіївського району в умовах карантину.

В період адаптивного карантину прийом заявників Центром здійснюється за попереднім записом в електронній черзі на офіційному веб-порталі Центру надання адміністративних послуг м. Києва.

В середньому за годину прийому в електронну чергу заходить 60 осіб і в разі терміновості можлива видача талонів з терміналу. В середньому протягом дня за послугою «Подати заяву та документи» до ЦНАП звертається близько 200-250 осіб, та на  паспортні послуги близько 100-120 осіб.

Тетяна Сторожчук поінформувала присутніх про превентивні заходи, спрямовані на забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення. Працівники Центру забезпечені антисептичними засобами, марлевими масками та одноразовими гумовими рукавичками, проводиться вимірювання температури серед заявників та працівників Центру.

Придбано захисне скло, що розміщено на рецепції ЦНАП.

При вході до приміщення центру було встановлено скриньку для кореспонденції з метою забезпечення прийому документів безконтактно.

Також, забезпечено постійний прийом та відправку документів через засоби поштового зв’язку.

Голова району дав ряд доручень та встановив терміни їх виконання. За результатами проведення наради складено протокол доручень.

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.