КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2019

Відзначення кращих працівників сфери фізичної культури та спорту Голосіївського району

Відзначення кращих працівників сфери фізичної культури та спорту Голосіївського району

День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

Традиційно і в Голосіївському районі міста Києва напередодні Дня фізичної культури і спорту за вагомий внесок у розвиток сфери фізичної культури та спорту, активну участь у громадському житті району відбувається відзначення кращих працівників сфери фізичної культури та спорту.

Так, 13.09.2019 приміщенні Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Голосіївський, 42) відбулась урочиста зустріч керівництва району з представниками сфери фізичної культури та спорту.

 

В рамках заходу заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації відзначив кращих працівників сфери фізичної культури та спорту закладів, які знаходяться на території Голосіївського району міста Києва, заохочувальними грамотами Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

  

Голосіївський район є одним з найпотужніших осередків розвитку спортивних дисциплін, постійно залучається до спортивних заходів як молодь, так і ветерани спорту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.