Головна  →  Оголошення  →  27 серпня 2018

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва!

В рамках розвитку відносин між містами-побратимами Києвом і Краковом (Республіка Польща) у вересні-жовтні ц.р. меріями міст-побратимів планується проведення Днів Києва у Кракові за участі керівників міст, громадських, ділових та культурних діячів.

 Київська міська державна адміністрація попередньо погодила з мерією Кракова можливість проведення зустрічей представників ділових кіл Києва з керівництвом Кракова, бізнес-переговорів з потенційними польськими партнерами в форматі В2В, інвест-презентації м. Києва.

 Для визначення переліку можливих контактерів зі сторони польських підприємців Торгово-промисловій палаті та мерії Кракова потрібно мати перелік компаній м.Києва, які мають інтерес до співпраці з польськими підприємствами, та розуміти Вашу готовність до приїзду до Кракова для проведення презентації та переговорів з потенційними партнерами, яких вони знайдуть у досить стислий термін.

 У зв'язку з означеним просили б поінформувати КМДА у стислий термін про наявність ділових інтересів у Республіці Польща та у Кракові зокрема, а також про зацікавленість і готовність взяти участь у вказаних заходах. У разі підтвердження - про сферу діяльності, яка цікавить Вашу компанію в Польщі.

 Польська сторона готова зі свого боку надати площадки для зустрічей, перелік потенційних партнерів та забезпечити їхню участь у переговорах.

 

Інформацію направляти на e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю