Головна  →  Новини  →  23 вересня 2016

Голосіївський координаційний штаб сприяння допомоги бійцям в зоні АТО провів чергове засідання

23 вересня відбулось чергове засідання Голосіївського районного у місті Києві оперативного координаційного штабу сприяння допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції під керівництвом голови райдержадміністрації Наталії Бондар.

Про підготовку та оформлення необхідного пакету документів для встановлення пам’ятного знаку загиблим учасникам антитерористичної операції в Голосіївському парку ім. М. Рильського доповів голова громадської організації «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району» Юрій Герасимчук. Наразі частина необхідних документів уже готова, а на 14 жовтня в рамках відзначення Дня захисника України відбудеться урочисте закладання капсули пам’ятника загиблим воїнам АТО.

Ольга Шуйська, директор Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, доповіла присутнім про потреби управлінь, відділів та інших структурних підрозділів Голосіївської РДАв оновлені стендів загиблих учасників антитерористичної операції, які проживали в Голосіївському районі. Загалом необхідно близько 100 примірників таких стендів. Наразі третина вже надрукована, проте подальший друк таких стендів відбуватиметься після внесення деяких змін та коригувань.

Про здійснення заходів щодо наповнення експонатами та стендами музею АТО в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням французької мови № 110 ім. К.Гапоненка міста Києва та проекти «Територія гідності (смуга перешкод)» і «Культурна алея в парку ім. М.Рильського» біля човнової станції доповів Андрій Дащенко, радник голови Київської міської спілки ветеранів АТО.

Начальник управління житлово-комунального господарства Голосіївської РДА Лариса Мостова доповіла про позитивне вирішення питання надання реєстрації сім’ї Лебідь, які проживають в гуртожитку за адресою: вул. Ломоносова, 53, за результатами розгляду Наглядової ради з питання утримання та використання гуртожитків і прибудинкових територій у Голосіївському районі міста Києва.

Також члени Штабу напрацювали шляхи вирішення питання упорядкування могили на Берковецькому кладовищі померлому учаснику антитерористичної операції,  Зую Олексію Івановичу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю