Головна  →  Новини  →  12 березня 2015

Відбулися спортивні змагання «Малі олімпійські ігри»

малі олімпійські ігри

11 березня на території спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 9 відбулися спортивні змагання «Малі олімпійські ігри» в рамках Спартакіади «Повір у себе» серед збірних команд вихованців шкіл-інтернатів Голосіївського району міста Києва.

У Спартакіаді взяли участь дві збірні команди, серед яких спеціалізована загальноосвітня школа інтернат № 7 для дітей з важкими розладами мови та спеціалізована загальноосвітня школа інтернат № 9 для дітей зі зниженим слухом.

Спортивні змагання об’єднали понад 20 вихованців, які в феєрії спортивного азарту, нелегкій, але дружній атмосфері продемонстрували волю до перемоги та неабиякі спортивні здобутки.

Цікавинкою спортивного заходу став той факт, що до останньої хвилини змагань команди тримали вболівальників у напруженні, адже за сумою очків переможець визначився тільки в останній естафеті.

Отож, перемогу у змаганнях здобула збірна команда спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат № 7, почесне ІІ місце посіла команда загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернат № 9.

Переможці були нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та цінними подарунками від Київського міського відділення Національного олімпійського комітету.

За інформацією відділ у справах сімї, молоді

та спорту райдержадміністрації

малі олімпійські ігри

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю