Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Не будьте байдужими - допоможіть дітям!

Опубліковано 03 березня 2015 року о 09:05

Фонд «Це для дітей» є благодійною неприбутковою організацією, що працює в України з метою здійснення благодійного збору коштів для впровадження реабілітаційних програм та придбання обладнання для лікування неповнолітніх та їх реабілітації, націлений на допомогу дитячому відділенню Інституту нейрохірургії ім. А.П.Ромоданова НАМН України, дітям, яким було діагностовано захворювання головного та спинного мозку, в тому числі тим, кому було поставлено страшний діагноз РАК.

Команда проекту «Це для дітей» дізналася, що в дитячому відділенні Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова АМН України вийшов з ладу та не підлягає ремонту, єдиний апарат, який виконував найскладніші операції на головному та спинному мозку. Цей апарат кожного року потрібен більш ніж 1000 діточкам.

За підтримки та завдяки лікарю Інституту нейрохірургії професору Юрію Орлову було обрано сучасний апарат, який поєднує в собі всі необхідні функції — німецький Soring Sonoca 300, ультразвуковий дисектор-аспіратор для селективного поділу тканин, перетину і коагуляції (згортанню крові), а також для бактерицидної обробки ран. Ультразвуковий дисектор видаляє пухлини головного мозку на 91% якісніше, дозволяє уникати в деяких випадках трепанації черепа та значно зменшує ризик розвитку післяопераційних дефектів.

Щорічно в Інституті нейрохірургії ім. Ромоданова НАМН України лікуються близько 10 тис. осіб, прооперовано близько 7 тис. осіб, з них понад 1 тис. маленьких пацієнтів потребує даний апарат.

Для придбання цього апарату та чотирьох насадок для нього необхідно 101 407 євро (апарат, насадки та аксесуари).

Команда проекту «Це для дітей» небайдужа до маленьких, беззахисних перед бідою, таких дорогих для батьків, дітей, які згодні віддати все, щоб бачити дитини здоровою та щасливою. Але справитись з бідою самотужки, неможливо. Тільки разом ми зможемо дати шанс кожній дитині на щасливе і радісне життя.

Майбутнє дитини - в руках кожного!

Благодійну допомогу просимо перерахувати за такими реквізитами:

Отримувач: БО «БФ «Це для дітей», ЄДРПОУ 39582781, р/р 26000052741840 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711 Призначення платежу: благодійна допомога.

Картковий рахунок 51693305058191

Детальніша інформація: www.itsforkids.org.ua 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux