Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень

Опубліковано 25 лютого 2015 року о 14:23

25 лютого 2015 року під керівництвом т.в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації А. Мельничука відбулось спільне засідання комісії з питань своєчасності і повноти сплати податкових та інших надходжень та робочої групи по вивченню питання використання землі суб’єктами господарювання, стану сплати податку на землю на території Голосіївського району м. Києва.

У засіданні взяли участь в.о. начальника фінансового управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Л. Гузій, начальник відділу місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів управління оподаткування юридичних осіб ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві І. Кучерявий, заступник начальника управління - начальник відділу погашення заборгованостей управління погашення заборгованостей ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві В. Сурма, головний спеціаліст відділу землеустрою Голосіївського району управління землеустрою департаменту земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації В. Штанько, начальник управління Пенсійного Фонду України у Голосіївському районі м. Києва І. Задерейко, головний державний виконавець Державної виконавчої служби Голосіївського районного управління юстиції у місті Києві В. Проц та інші.

На засідання були запрошені керівники підприємств-боржників по платежах до бюджету міста Києва на території Голосіївського району на загальну суму боргу 1782,3 тис.грн (в тому числі по платі за землю – 493,1 тис.грн) та зі сплати внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму боргу 74,2 тис.грн, а також суб’єкти господарської діяльності, які використовують земельні ділянки і обліковуються в кадастрі та сплачують податок на землю без належним чином оформлених документів.

В ході наради відбулось обговорення інформації про стан заборгованості по платежах до бюджету та Пенсійного фонду, були заслухані керівники підприємств, надані відповідні доручення та напрацьовані заходи по зменшенню заборгованості.

За інформацієюфінансового  управління Голосіївської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux