Головна  →  Анонси  →  18 березня 2024

26 березня відзначається 10 річниця з Дня створення Національної гвардії України

26 березня відзначається 10 річниця з Дня створення Національної гвардії України

26 березня згідно Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 148/2015 в Україні відзначається 10 річниця з Дня створення Національної гвардії України.

Воїни Північного Київського територіального об’єднання Національної гвардії України, на підґрунті славетних бойових традицій попередніх поколінь, з високою відповідальністю виконують покладені на них службово-бойові завдання щодо попередження правопорушень, забезпечення громадського порядку у столиці нашої держави м. Києві.

Впродовж 2014-2021 постійно залучалися до виконання бойових завдань в ході проведення Антитерористичної операції, Операції Об’єднаних сил, заходах із забезпечення Національної безпеки та оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації.

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України приймали активну безпосередню участь в обороні міста Києва та Київської області від рашистської навали, а сьогодні нищать ворога в Східних і Південних регіонах нашої держави, демонструючи при цьому вірність своєму народові, Військовій Присязі, професіоналізм, ратну майстерність та самопожертву.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю