Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

Послуги служби зайнятості – в допомогу роботодавцям

Послуги служби зайнятості – в допомогу роботодавцям

Голосіївська районна філія Київського міського центру зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями району з моменту їх реєстрації.

Однією з дієвих послуг для роботодавців є проведення масових заходів, консультацій, індивідуальних зустрічей. 12 жовтня 2021 року фахівцями філії проведено черговий комплексний онлайн – семінар з представниками роботодавців.

Учасники семінару були проінформовані про фінансові інструменти служби зайнятості - компенсацію єдиного внеску роботодавцям за працевлаштування безробітних на нові робочі місця, компенсацію оплати праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб тощо, які фінансуються з бюджету Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Особлива увага в ході семінару приділена роз’ясненню ризиків і наслідків незадекларованої праці для працівників і роботодавців. Наголошено на порушеннях, пов’язаних з використанням незадекларованої праці та відповідальності роботодавців.

Завершено захід презентацією державної Програми «Доступні кредити

5-7-9%», учасники якої відповідно до Положення про фінансову- кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва мають можливість отримати додаткову фінансово-кредитну підтримку від київської міської влади.

За інформацією Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю