Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Бібліотеки району відзначають 30-ту річницю незалежності України

Опубліковано 20 серпня 2021 року о 15:08

23 та 24 серпня українці з усіх куточків світу відзначають найурочистіші свята нашої держави: День Державного Прапора України  та 30-у річницю незалежності України.  

Народи всього світу відзначають етапи своїх досягнень на шляху історичного розвитку  –  річниці славних перемог,  ювілеї видатних подій.

Але найбільш урочисто кожна нація відзначає день свого становлення як держави.  Ту дату, коли вона взяла в свої руки власну долю і проголосила про самостійність і незалежність.

Є така дата і в новітній історії України!

24 серпня 1991 року Верховна Рада України урочисто прийняла Акт проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою!

30 років тому, наш народ, раз і назавжди, сказав – БУТИ великій і незалежній державі, ім’я якої – УКРАІНА!

До Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України Централізована бібліотечна система Голосіївського району м. Києва підготувала широкий спектр інформаційно-просвітницьких заходів, з якими можна також ознайомитись на блогах бібліотек.

В ЦРБ ім. М.О. Некрасова до 30-ї річниці незалежності України   підготовлено рекомендаційний список літератури «Країну роблять люди», оформлено книжково-ілюстративну виставку-хроніку «Гортаючи календар Незалежності»,  інформаційну вітрину «Історія української незалежності та сторінках бібліографічних видань», виставку-присвяту «Незалежність: визволення, воля, відродження», тематичну полицю «Символ нації – національний прапор», виставку-вернісаж «Україна на полотнах великих митців»

http://crbnekrasov.blogspot.com/2021/08/30.html,    http://crbnekrasov.blogspot.com/2021/08/blog-post_18.html, http://crbnekrasov.blogspot.com/2021/08/blog-post_19.html 

Бібліотека «Деміївська» підготувала книжкову виставку «З Україною в серці»

http://bibldemeevskaja.blogspot.com/2021/08/blog-post_19.html

Бібліотека ім. М.В. Гоголя запрошує до перегляду книжково-ілюстраційної виставки «Наша перлина, наша святиня… Державний Прапор України»

http://gogolbibl.blogspot.com/2021/08/blog-post_19.html

Бібліотека ім. М.П. Стельмаха з нагоди Дня Державного Прапора України провела серед дітей та молоді у сквері мікрорайону «Теремки-2» флеш-опитування «Що ви знаєте про Український Прапор?»

http://biblstelmaha.blogspot.com/2021/08/blog-post_16.html та представила виставку-привітання «Незалежна і єдина, будь навіки, Україно!» http://biblstelmaha.blogspot.com/2021/08/24.html

Бібліотека ім. П.Й. Панча розгорнула виставку документних матеріалів «Миті історії української незалежності» http://petropanchlibrary.blogspot.com/2021/08/24-30.html

У бібліотеці ім.М.М.Коцюбинського для дітей  розгорнуто тематичну полицю «Україна є! Була! І буде!» http://ditbiblkocub.blogspot.com/2021/08/blog-post_20.html

Бібліотека  № 142 для дітей підготувала  віртуальну книжкову виставку-символ «Символ духу і свободи» з нагоди Дня Державного Прапора України і віртуальну книжкову виставку-привітання «Щоб у серці жила Україна!»  з нагоди Дня незалежності України http://ditbibl142.blogspot.com/2021/08/blog-post_18.html

Бібліотека ім. Наталі Забіли для дітей оформила книжкову виставку «Моя держава – Україна» та презентувала в Мистецькій вітальні виставку декоративних робіт  «Українська рапсодія» http://zabilyditbibl.blogspot.com/2021/08/2408-30.html

 

Бібліотеки ЦБС Голосіївського району щиро вітають усіх голосіївців, киян та гостей столиці з урочистими державними святами та бажають кожному українцю здоров’я, патріотичного натхнення, любові до своєї рідної землі, віри у перемогу та щасливого і мирного майбуття. СЛАВА УКРАЇНІ!

 ФОТОАЛЬБОМ

За інформацією управління культури


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux