Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування

Опубліковано 10 серпня 2021 року о 10:53

З 01 по 07 серпня 2020 року в закладах охорони здоров’я Голосіївського району м. Києва на виконання наказу Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 07.07.2021 № 817 «Про проведення Всеукраїнського тижня підтримки грудного вигодовування в місті Києві» проведено Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування.

В рамках заходу, в «Школах відповідального батьківства» та кабінетах підтримки грудного вигодовування закладів охорони здоров’я Голосіївського району м. Києва проведені індивідуальні бесіди та онлайн семінари з майбутніми батьками, батьками новонароджених дітей та дітей раннього віку щодо фізіологічних умов харчування, основних ускладнень та труднощів, які виникають при грудному вигодовуванні, а також дистанційні круглі столи на підтримку грудного вигодовування та популяризації здорового способу життя.

04.08.2021 заступником директора з медичного обслуговування дитячого населення КНП «Консультативно діагностичний центр» Голосіївського району м. Києва(далі-КНП «КДЦ») (відповідальна особа за даний напрямок роботи) та завідувачами акушерсько-гінекологічних відділень нашого підприємства було прийнято участь в ZOOM конференції, яка була проведена Київським міським методично -організаційним моніторинговим центром з впровадження галузевої програми «Підтримка грудного вигодовування дітей в Україні», що на базі КНП «Київський міський пологовий будинок №2».

06.08.2021 в акушерсько-гінекологічних та педіатричних відділеннях КНП «КДЦ» були проведені семінари щодо підтримки грудного вигодовування та дотримання вимог міжнародного зведення правил збуту замінників грудного молока. Під час проведення семінарів відбувалися обговорення з актуальних питань та бажаючі ділися набутим досвідом.

За бажанням майбутніх батьків та батьків новонароджених дітей необхідні матеріали щодо підтримки грудного вигодовування надсилаються КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва на їх електронну пошту. Буклети щодо підтримки грудного вигодовування вагітні жінки можуть отримати у лікарів акушерів-гінекологів.

На інформаційних стендах в амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини комунальних некомерційних підприємств Голосіївського району                  м. Києва розміщено інформацію щодо основних принципів та переваг грудного вигодовування.

    

 

За інформацією сектора охорони здоров’я

Голосіївської районної в місті Києві

державної адміністрації        


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux