Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

05.08.2021 в райдержадміністрації відбулися засідання Комісій із соціального захисту населення

Опубліковано 06 серпня 2021 року о 08:07

В Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації 05.08.2021 відбулися засідання Комісій, а саме: 

комісія щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про призначення грошової компенсації при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації, відповідно до постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2028 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України». Розглянуті документи 1 учасника бойових дій;

 

комісія щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей». Розглянуті документи та призначена грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення 1 особі з інвалідністю внаслідок війни, інвалідність яких настала внаслідок захворювання, одержаного під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і . 2 стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення. 

комісія з розгляду заяв щодо виплати матеріальної допомоги за належні для одержання земельні ділянки киянам - уповноваженим членам сімей загиблих(померлих) киян - учасників антитерористичної операції при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації. Розглянуті заяви та документи 4 членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції про можливість виплати матеріальної допомоги за належну для одержання земельну ділянку для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд відповідно до Порядку виплати матеріальної допомоги киянам-уповноваженим членам сімей загиблих киянучасників антитерористичної операції за належні для одержання або одержані ними земельні ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, затвердженого рішенням Київської міської ради від 09.10.2014 № 271/271 (у редакції рішення Київської міської ради від 23.07.2020 № 52/9131). Прийнято рішення про можливість виплати одноразової матеріальної допомоги за належну для одержання земельну ділянку 4 заявникам. Копію протоколу засідання Комісії разом з усіма відповідними матеріалами буде направлена до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

За інформацією Управління соціального захисту населення Голосіївської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux