Діяльність "Центру пробації"

Свобода – це здатність людини чинити у відповідності до власних бажань, інтересів, цілей на основі знання про об’єктивну дійсність. Свобода не лише надає можливості для власного цілепокладання, але й потребує певної компенсації – брати на себе відповідальність за особисто прийняті рішення, враховувати можливість поразки, знати про ризики своїх дій.

Іноді доля людини складається так, що в певний момент свого життя вона припускається певної помилки, проте ця помилка може бути мізерною або ж настільки масштабною, що в подальшому вплине на стан свободи людини.

Цим питанням і займається орган пробації,  який надає шанс змінитися та сприяє інтеграції суб’єкта в суспільстві. Перебуваючи у конфлікті з законом, за допомогою методів соціально-виховної, психологічної роботи клієнти пробації мають змогу стати на шлях виправлення.

За багато років існування пробація довела ефективність покарань без позбавлення волі. Пробація сприяє справедливому вироку, який дозволяє не втратити те позитивне, що є в порушника закону та виправити проблеми, що сприяли злочинній поведінці.

 

З повагою, Голосіївський районний відділ філії Державної установи                

«Центр пробації» у м. Києві та Київській області!

Наша адреса: м. Київ, вул. Віктора Забіли, 3.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю